© Stadt Schöneck

Stad Schöneck

Enige feiten

Wie op vakantie is in het gezinsvriendelijke Schöneck, kan genieten van pure ontspanning op het "balkon van het Vogtland".

Vakantie met kinderen, opa en oma. Plezier en ontspanning voor iedereen. In het gezinsvriendelijke vakantieoord Schöneck komen jong en oud het hele jaar door aan hun trekken. In de hoogst gelegen stad van het Vogtland heb je een onvergetelijk panoramisch uitzicht tot aan Beieren en Thüringen. 120 kilometer gemarkeerde wandelpaden en 265 kilometer MTB- en fietspaden nodigen je uit om actief te worden in de natuur.


Van mei tot oktober is de "Bikewelt Schöneck" altijd geopend van vrijdag tot zondag, inclusief de lift naar boven, en tijdens de zomervakantie op donderdag. Jong en oud kunnen de juiste bochten- en springtechnieken oefenen op het populaire "Bikewelt"-oefenparcours voordat ze bergafwaarts snellen op een van de vijf coole fietspaden. Als je zin hebt, kun je je ook uitleven in het avonturenbad "Aqua World" met golfslagbad en wildwaterglijbaan.

In de winter biedt het skigebied "Skiwelt Schöneck" plezier op de pistes in verschillende moeilijkheidsgraden. Langlaufers vinden sportieve uitdagingen op 40 kilometer geprepareerde loipes. Voor een romantische ervaring maak je een ritje met een paardenslee door het besneeuwde winterbos.

Contactpersoon

Stad Schöneck
Hohe Reuth 9
08261 Schöneck/Vogtland
Deutschland

Contactpersoon:
Tel.: +49 (0) 37464 330011
Fax: +49 (0) 37464 330013
E-Mail:
Website: www.schoeneck-vogtland.de

    Goed om te weten

    Voor mijn verdere planning: