© TMGS Thomas Schlorke

Vakantieoord Eibenstock

Enige feiten

Hier is vakantieplezier voor jong en oud - het hele jaar door!

De "Zwemtuinen" met overdekt zwembad, reuzenglijbaan, verschillende zwembaden en waterattracties bieden een breed scala aan ervaringen voor het hele gezin.

De "Wurzelrudis Erlebniswelt", een mysterieuze avonturenspeeltuin die je alleen kunt bereiken met behulp van een raket, is ook spannend. Het grote klimkasteel kan worden bedwongen via ondergrondse gangen of een ophaalbrug en een sprookjesachtige fontein laat zelfs water ontsnappen waarmee schatten kunnen worden uitgewassen. De langste all-weather bobsleebaan in Saksen biedt een aantal sprongen en steeds wisselende uitzichten. Het is ook erg leuk om je weg uit het doolhof te vinden voordat je ouders dat doen, of om een balletje te slaan over de hindernissen in de PIT PAT en minigolfhal in Eibenstock. De uitkijktoren op de Bühl biedt ook een indrukwekkend panoramisch uitzicht over de stad en de stuwdam.

In de winter natuurlijk ook.

In de winter ligt de nadruk natuurlijk op skiplezier op langlaufloipes en skipistes. Sneeuwkanonnen, sneeuwruimers en schijnwerpers zorgen voor de best mogelijke omstandigheden voor onze gasten. De babylift, het tovertapijt en de skileraren zorgen ook voor geweldige ervaringen in de sneeuw.
TIP: Schattenjacht voor het hele gezin (geocaching)

Contactpersoon

Vakantieoord Eibenstock
Dr.-Leidholdt-Straße 2
08309 Eibenstock
Deutschland

Contactpersoon:
Tel.: +49 (0) 37752 2244
Fax: +49 (0) 37752 69844
E-Mail:
Website: www.eibenstock.de

    Goed om te weten

    Voor mijn verdere planning:

    Dit kan ook interessant zijn